Cuchara

Lunch

lunchmenu: 135 euro
uitgebreide lunchmenu: 185 euro

Op woensdag en donderdag bieden wij ook een ingekort menu aan voor 145 euro.

Diner

Degustatiemenu: 235 euro

Jan Tournier gaat op zoek naar de allerbeste ingrediënten en brengt ze samen in uitgebalanceerde gerechten. Elk bord is een ware smaaksensatie en neemt je mee op een reis van puurheid en essentie.

We werken met een vast menu dat aangepast is aan het ritme van de seizoenen en rekening houdt met de beschikbaarheid van producten.

Op feestdagen serveren wij uitsluitend ons degustatiemenu.

We kunnen helaas geen volledig vegetarisch of veganistisch menu of een menu met uitsluitend vlees serveren. Gasten die kampen met levensbedreigende allergieën, vragen we om dit op voorhand aan ons door te geven. Wij kunnen helaas geen rekening houden met intoleranties. Door bovenstaande wijzigingen serveren we een ingekort menu. 

Aangezien wij met dagverse producten werken, kunnen er altijd kleine wijzigingen optreden. Aanpassingen in de menu’s kunnen leiden tot supplementen.

Menu