Jan Tournier gaat op zoek naar de allerbeste ingrediënten en brengt ze samen in uitgebalanceerde gerechten. Elk bord is een ware smaaksensatie en neemt je mee op een reis van puurheid en essentie.
We werken met een vast menu dat aangepast is aan het ritme van de seizoenen en rekening houdt met de beschikbaarheid van producten.
Op feestdagen serveren wij uitsluitend ons degustatiemenu.
Helaas kunnen wij geen volledig vegetarisch of veganistisch menu aanbieden, noch een menu dat uitsluitend uit vlees bestaat. Wij verzoeken gasten met levensbedreigende allergieën om ons hier vooraf van op de hoogte te stellen. Voor wijzigingen die in het restaurant worden doorgegeven, wordt een toeslag van 45 euro in rekening gebracht.
Aangezien wij met dagverse producten werken, kunnen er altijd kleine wijzigingen optreden. Aanpassingen in de menu’s kunnen leiden tot supplementen.
Chefs Menu
Come and enjoy our daily changing four-course menu this fall, carefully composed by our chef.
Be surprised by dishes inspired by the season and nature, preceded by three exclusive amuses, for only 105 euros. This menu is available for both lunch and dinner, from Tuesday evening to Friday afternoon.
Only available by reservation.
*On Friday & Saturday evenings we only serve our shortened dinner or our tasting menu.